pangsun and snow white .

heyyy , assalamualaikum semuuee . :)

entry ini di publish bagi menceritakan aktiviti eika di mase cuti. haih, kenape ayat intro macam skema sgt ni. hiks~

cuti kali ni, eika tak keje pon ouh. sebab eika penat aa. study and keje. s0, eika cm nak rest lame lame dekat uma. stop being busy for a while. *phuii. banyak sangat mase di luangkan di rumah dgn makan dan tidur dan online . majoriti mase memang dekat umah laa kan. nak kelua lepak dgn kawan kawan pon, maseng maseng busy keje. mereka pon cuti sem jugak tp mereka rajin ntok keje. eika jee yg decide nak dok umah, gdik malas nak keje. :)

tapi, kami still ade mase ntok meet each other. kami buat trip ke pangsun. seronokkk . kami baka baka ayam, mandi sungai, terjun sungai . mandi manda, naek darat lapaa, kami makan ayam. gelak gelak dengan dorang. lame tak jumpe dorang. s0, kire cm lepas rinduu aa dengan care cmnee. pasney kan maseng maseng nak balek tempat belaja balek. pasuyh, lamee ambek mase nak jumpe balek . but, event ni kurang best. event ni akan lebih seronok kalau ade nur zahirah saya, my second hubby. :'( seronok tetap seronok but still ade kekurangan di situ,

I wish you are there that time . :'(




kemudian, eika meluangkan mase tengok muvie dengan cousin saya, mira. tak de sape nak teman eika tengok muvie. maka, eika pergi laa tengok muvie dengan mira. kami tengok snow white and the huntsman. ouuuhhh, sumpaa sweet gile cerite snow white. best and tak rugi beli ticket. kire berbaloi laa, eika pon da lame tak tengok muvie. cerite akher eika tengok avengers. lame ke ? =.=" kepade siape siape yg belom pergi tengok cerite ni, carik lah mase ntok pergi tengok. mase eika g tgk ticket hanye RM 12 . tp eika nak pesan , kalau nak pegi tgk.. book ticket awal awal sebab ramai nak tengok cerite ni. siyes. :)

anyway , result eika nak kelua. punye laa tunggu lame bile rresult nak kelua kan. alhamdulilah, semue lulus. takde repick paper. kalau kene repick, kene baya laen ouhh . itu yg eika risau. itu jugak rasenye yg membuatkan eika study harder. pointer eika tak sebagos mane pon. mugken, tak sebagos dan sepandai mereka yg sedang bace entry eika ni. but, eika still nak proud dg result eika sebabb result itu membuktikan effort eika.

I got 3.0555 for first sem and eika wish I get more better pointer next sem. :)

ps: hrp ade event cm pangsun ni lg

ps.ps: and harap , next event akan ade nurzahirah.


3 comments:

Nurulee said...

Gempak result. hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

nurulatika said...

gempak ? kalau gempak 4flat dear. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini