hello to second semester .

assalamualaikum anak anak sekalian. *anak anak ? : 0

haihh, oermulaan dengan mengeluh. entah kenape timbul perasaan yang cuti eika tak cukup . start cut 27 aribulan and start class balek 11 aribulan. kiree laa berape hari sangat eika cuti. time skolaa dulu cuti sampai sebulann ouh. zaman sekolah sudah berakher . haihhh, mengeluh lagi. =.=" sukar nak gambarkan perasaan eika sebenanye.. sebelum ni, eika seronok jee nak balek tempat belaja. kali ini, ntah syaitan apee ntah yg merasuk pemikiran eika ntok tawar hati balek klmu. mungken syaitan buncit agaknye . *merepek .

namunn, semalas mane pon perasaan saya, setawar atau sepahit mane pon yg eika rase .. eika perlu gagah dan cekal melangkah kan kai untuk ke KLMU . KLMU tempat belajar kuh. *poyo . eika pasti dan yakin sangat, hati eika akan tertinggal di putrajaya. untuk balek settiap minggu pun, takut mase itu yg pack. nani start class, mesti aktiviti sane sini . busy dgn asignment aa bagai .

ya allah, kau permudahkan segala urusan hidupku .



lihatt muke eika mase cuti. berseri seri bukann ? hiks~ . walaupun cuti kali ini, diluangkan banyk masa ntok berehat. amun, ia tetap bermakna . tp, kenape cuti kejap sangat . uwaaa :"( . sumpah sumpah eika cakap tak puas. semue pelajar kat lua sane rase cm yg eika rasa ke ? berat ati nak tinggalkan family di rumah. perasaan macam takann laa eika tak balek uma ni lagi. tapi tapi , perasaan itu tetap ade. eika akan rindukan rumahh . rinduukan mama dan abah. dan juga , rindu nak usik mydear cousin, mira. haiiihhh. :(

takpee , nantikan cuti lagi. kan kan. :'D

tuhaannn ,
tempatkan saya di kalangan orang yg beriman.
kuatkan iman saya
teguhkan usaha saya
dan berkatilah segala perkara dlm hidupku.

insyallah, allah dengar doa saya . :(

4 comments:

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Unknown said...

Eykaa??..

akif muhaimin said...
This comment has been removed by the author.